Ethereum v / s Bitcoin – ETH-transaktiot ylittävät 571 miljardin dollarin transaktiot vuonna 2020

Raportti ehdottaa etenemistä julkisiin blockchain-maksujärjestelmiin, jotka perustuvat Ethereum- ja Ethereum-pohjaisiin stabiilirahoihin.

Ethereumin kokonaisarvoselvitys on pudonnut lähes 40 prosenttia viime vuoteen 2019 verrattuna.

Iso salauspulli työntää Ethereumin Bitcoinin yli maksuverkon suhteen

Ethereum v / s Bitcoin – ETH-transaktiot ylittävät 571 miljardin dollarin transaktiot vuonna 2020
ETH-transaktiot ylittävät 571 miljardin dollarin transaktiot vuonna 2020
Bitcoin, joka on näkyvin krypto, on todistamassa kovaa kilpailua toisesta suosituimmasta krypto, Ethereum. Mukaan a raportti julkaistu Messari Crypto -yrityksen tutkijan Ryan Watkinsin mukaan julkiset blockchain-maksujärjestelmät ovat koskettaneet taivasta tänä vuonna 1,3 triljoonan dollarin yhteiskaupoilla.

Mainos

Asia, joka sai huomion, on, että Ethereum-pohjaiset liiketapahtumat ovat nousseet huomattavasti verrattuna Bitcoiniin. Vuonna 2019 yhteensä 1 triljoonan dollarin transaktioista Ethereum-pohjaiset transaktiot jakoivat vain 279 miljardia dollaria transaktioita, jotka ovat pudonneet 571 miljardiin dollariin tänä vuonna.

Ryan Watkins selitti myös, että Ethereumin stabiilirahoihin perustuvat julkiset blockchain-järjestelmät ovat nousseet verrattuna maksuihin, joissa käytetään kryptoja kuten BTC tai ETH. Hän lisää, että maksujärjestelmää verrataan usein perinteisiin VISA-kortilla tai vastaavilla maksuihin, vaan niitä on verrattava suuriin maksujärjestelmiin, kuten Fedwire- tai SWIFT-siirtoihin jne.

Hän Sanoi: „Tyypillinen Argumentti Kuuluu:“ Et Voi Ostaa Kupillista Kahvia Bitcoinilla „Ja“ Kryptovaluutat Ovat Liian Epävakaita Toimimaan Vaihtovälineenä „. Molemmat Tilat Eivät Ole Epätarkkoja, Mutta Johtopäätös On. “

Hän selitti edelleen, että maksujärjestelmien tarkoituksena on antaa täydellinen varmuus maksuista, jotka suoritetaan välittömästi, joita ei voida peruuttaa, hylätä tai lähettää takaisin ilman vastaanottajan suostumusta.

Crypto Bulls työntää Ethereumin Bitcoinin yli

Monet analyytikot ennustavat merkittävän vallankumouksen salausavaruudessa. He arvasivat, että toinen altcoin voisi ottaa haltuunsa Bitcoinin. Binance toimitusjohtaja, CZ, vuonna haastatella sanoi, että seuraavien 10 tai 20 vuoden aikana ihmiset etsivät jotain uutta, tehokkaampaa kuin Bitcoin.

Hän Sanoi: ”Mikään Ei Kestä Ikuisesti. Ensimmäiset Hakukoneet Eivät Ole Nyt, Eivät Myöskään Ensimmäiset Sosiaalisen Median Alustat. Ja Myös Aiemmat Vahvat Yritykset, Kuten IBM, Microsoft, Eivät Ole Enää Suuria Yrityksiä. ”

Hän huomauttaa kuitenkin, että hän ei tarkoita sanoa, että Bitcoin menettää määräävän asemansa tai fiat ottaa salauksen. CZ kehittää edelleen, että bitcoin on jo läpäissyt kaikki testivaiheet ja se on läsnä salaustilassa ikuisesti.